Ervaringen

AnaMel werkt effectief tegen anale klachten. Dat beweren we niet alleen, dat is ook de ervaring van mensen die de zalf gebruiken. Hieronder lees je hun verhalen.

Waar is AnaMel te koop?

5/5

Heb al verschillende zalfjes en doekjes gebruikt die maar heel kort of helemaal niet werken. Ben dan ook blij dat ik de AnaMel zalf ben gaan gebruiken, het werkt veel sneller en langer. Mijn anale klachten zullen nooit helemaal verdwijnen maar hiermee komt het aardig in de richting. Dit is een blijvertje en aanrader in elk geval.

Kloofje

JeukPijn
5/5

De enige oplossing (na verschillende zalven geprobeerd te hebben) om van de jeuk en pijn af te komen.

Miranda

5/5

Het doet wat het doen moet gebruik het niet dagelijks alleen indien nodig.

Ydema

Jeuk
3/5

De zalf verzacht wel de jeuk en irritatie. Maar ik had de hoop, dat deze helemaal weg zou gaan. Dat is tot nu toe niet het geval. Moet nog steeds 3 keer per dag, wassen en opnieuw aanbrengen. Dus teleurgesteld.

W. Boeijen

KloofjesPijn
5/5

Ik ben heel tevreden over de anale zalf. Ik gebruik het al een tijd voor een fissuur, heel erg tevreden. Ben ook zeer tevreden over de dermatologie-winkel snelle levering.

Ada

Jeuk
5/5

Na een paar dagen was de jeuk weg.

Jean

5/5

Voelt niet vies aan. Verzacht het. Prima product. Alleen ik vind de prijs wel behoorlijk hoog voor zo weinig gram.

Michelle

5/5

Redelijk goed

Mr. Laagland

5/5

Goede zalf werkte perfect, aanrader

A. Bos

AambeienJeukPijn
5/5

Ben echt tevreden over de zalf. Soms last van aambeien, het werkt direct, stilt de jeuk en verzacht de pijn. Blij mee!

Miranda

Jeuk
5/5

Jaren last gehad van jeuk (vooral ’s nachts) rondom de anus. Meerdere zalfjes van de huisarts geprobeerd om de geïrriteerde huid kalm te krijgen. Deze zalf bereikte in 2(!) dagen wat al die zalfjes van de huidarts in jaren niet bereikte. De jeuk was weg en bleef weg. Zeer tevreden en geen slapeloze nachten meer gehad.

Marco

Jeuk
5/5

Heel blij mee. Ik dacht nog een stap en dan naar de dokter maar het helpt al na twee dagen bij jeuk.

Anoniem

Pijn
5/5

Na twee weken ernstige buikgriep raakte mijn onderkant af en toe in de war. Daar bedoel ik mee dat er sprake was van lekkage van wat vocht. Incontinentie? Ja, nee, twijfel. Heb niet lang gewacht om de huisarts te bezoeken. Doorverwezen naar het ziekenhuis met als diagnose geen probleem met de sluitspier. Echter bleven de klachten aanhouden. Op eigen initiatief een privékliniek bezocht. Daar werd direct doorgepakt. Meneer u heeft een verzakking van uw slijmvlies en daar ga ik gelijk wat aan doen. Aan de binnenkant van de endeldarm zijn drie rubberbandjes gezet. Na een week al merkbaar verschil. Dus conclusie… niet mee tobben, heel menselijk en naar de huisarts, kliniek ermee. En dan als laatste AnaMel… natuurlijk en fijn om mijn huid, wanneer het wat schraal werd, te kunnen ‘repareren’. Zonder meer aan te bevelen.

Bert

JeukPijn
5/5

In een jaar van alles al geprobeerd. Meerdere zalfjes, elke dag douchen (geen zeep) en ademende ondergoed gedragen. Niks leek echt te helpen. Bleef maar last houden van jeuk/kriebels/steken en een gevoelige beschadigde huid. Vooral bij wandelingen erg onplezierig. Bij afvegen na toilet bezoek vaak een heel klein beetje bloed omdat de huid zo beschadigd is. Gebruik deze zalf nu 5 dagen en merk nu al een flink verschil! Na 2 dagen geen ongemak meer ervaren. Ik blijf mooi smeren de komende weken!

Jetze

Kloofjes
5/5

Het helpt irritatie en kloofjes snel herstellen. En het is een natuurlijke hersteller.

Esther